Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

SønderjyskE-træner gør status over sæsonen

Rasmus Vandbæk sætter lidt ord på en sæson, hvor SønderjyskE først troede på at de kunne komme med i slutspillet, for derefter at skulle spille om at blive i Herreligaen.

Målsætningen var slutspil. Sådan blev det ikke, og derfor kan de ikke være helt tilfredse med sæsonens forløb, men Sønderjyskes træner stiller sig alligevel nogenlunde tilfreds:

“Det blev en sæson hvor vi er rigtig trætte af det missede slutspil og derfor kan vi heller ikke være helt tilfredse. Omvendt vinder vi kvalifikationen og det synes jeg godt vi kan være stolte af og tilfredse med. At vi ikke får indfriet målsætningen om slutspil skyldes til dels at vi ikke var dygtige nok før jul, på mange parametre. Det gør at vi mister for mange point i kampe hvor vi skulle have haft point,” udtaler han på klubbens hjemmeside, og fortsætter:

“Det blev meget bedre efter jul og den del af sæsonen er vi egentlig ganske godt tilfredse med.”

Rasmus Vandbæk fortsætter med at rose fans og sponsorer, samt de frivillige kræfter, der løfter en stor byrde for at holdet kan koncentrere sig om at spille håndbold, frem for alt det andet udenom. Så overordnet set en tilfredsstillende sæson for SønderjyskE. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER