Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Stærk hollænder skifter til dansk ligaklub

Hollandske Romee Maarschalkerweerd skifter til Horsens Håndbold Elite efter indeværende sæson.

Romee er en bomstærk stregspiller som vandt det hollandske mesterskab med VOC Amsterdam i sidste sæson. Derudover er hun ved både U17 EM i 2021 og U18 VM i 2022 blevet kåret til den bedste stregspiller i de to turneringer.

Hun siger selv om skiftet til HH Elite: ”I am very excited to play for Horsens next seasons. I got to know Horsens as a warm family club, where I would like to take the next steps in my development. I am grateful to the club for this opportunity and will give everything to achieve great results. Hopefully see you soon in the hall!” 

Cheftræner Claus Mogensen udtaler: "Vi er meget tilfredse med tilgangen af Romee, som er en fysisk stærk stregspiller, der er god på screeningsspillet og stærk i duelspillet defensivt. Romee har et meget stort potentiale, hvor hun allerede i en ung alder er på et højt fysisk niveau, og vi ser muligheder for, at hun kan udvikle sig til en dominerende spiller i den danske liga.

Hun er en etableret spiller på det hollandske ungdomslandshold, hvor hun både ved U17 EM og U18 VM blev kåret til turneringens bedste stregspiller, så hun har ved flere lejligheder vist hendes store potentiale”.


 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER