Michael Ehrhorn

Stort trænernavn i spil til Aalborg

Den tidligere Flensburg-Handewitt-træner Maik Machulla kan ende med at overtage efter Stefan Madsen i Aalborg Håndbold.

Efter en del spekulationer om Aalborg Håndbolds næste skridt på trænerfronten, peger pilen nu i retning mod en tysk løsning. Ifølge kilder hos TV 2 Sport er den erfarne tyske træner Maik Machulla i spil til at overtage roret i nordjyske Aalborg.

Machulla, der især er kendt for sit ophold hos den tyske storklub Flensburg-Handewitt, har været uden arbejde siden sin afgang fra klubben sidste sæson. Med to tyske mesterskaber under bæltet er Machulla ingen letvægter, og han vil være et meget stort navn at få til.

Aalborgs interesse i Machulla blev understreget af en hemmelighedsfuld samtale mellem Aalborg-direktør Jan Larsen og den tyske træner i Kolding for nylig. Mens hverken Larsen eller Machulla har udtalt sig direkte om forhandlingerne, tyder meget på, at der er noget på vej.

Aalborg står over for en ny æra efter annonceringen af den nuværende træner Stefan Madsens afgang efter sæsonen. Man håber at kunne få DM-trofæet tilbage igen, mens der også er store internationale ambitioner.

På trods af de manglende titler senest fører Aalborg Håndbold suverænt herreligaens grundspil, og måske kan Maik Machhulla være manden, der forløser tingene yderligere fra sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER