Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Thomas Solstad: Det var dejligt at få scoret så mange mål

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold hentede tirsdag aften to vigtige point på den europæiske scene.

På hjemmebane tørnede Patrick Westerholms tropper sammen med schweiziske Kadetten, da de to mandskaber krydsede klinger i hovedrunden i EHF European League.

Efter 60 minutters spil kunne hjemmeholdet kaste armene i vejret, da de havde sikret sig en sejr på 36-30 efter en pauseføring på 17-15.

Se kampen i tal HER

I JYSK Arena var værternes stregspiller Thomas Solstad særdeles godt spillende og var vældig tilfreds, da han snakkede med Midtjyllands Avis efter kampen:

“Det var dejligt at få scoret mange mål. Jeg fik mange gode indspil, og samtidig var Kadetten ikke så gode til at løbe hjem. Det store nederlag i Flensburg var et wake-up call”.

Holdets næste europæiske opgave er på tirsdag, hvor de igen møder Kadetten - denne gang på udebane.