Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeanette Hedegård Jespersen

Tidligere Viborg HK-træner med stor succes i udlandet

Det tyske mandskab Bietigheim, som har danske Jakob Vestergaard ved roret, har kvalificeret sig til Final 4 i Champions League, efter de slog Odense Håndbold ud i kvartfinalen.

Dette resultat må siges at være historisk. Det er ikke blot Bietigheims første gang i Final 4 i Champions League - det er første gang nogensinde, at et tysk kvindehold har formået dette. 

Danske Jakob Vestergaard står i spidsen for mandskabet. Det er hans første sæson i klubben, som han skiftede til i sommers fra Viborg HK. Vestergaards første sæson for den tyske klub må siges at være godkendt. Klubben har udover det flotte resultat i Champions League også vundet det tyske mesterskab uden at tabe en eneste kamp samt den tyske Super Cup. Det eneste minus har været, at de tabte den tyske pokalfinale. 

I semifinalen i Final 4 møder Bietigheim det franske storhold Metz Handball, som bl.a. har den tidligere Viborg HK-spiller Kristina Jørgensen på holdkortet. Om dette velkendte møder udtaler Vestergaard til Viborg Stifts Folkeblad: 

“Det bliver meget specielt at skulle spille mod Kris, for vi havde en fantastisk tid sammen i Viborg HK med mange gode og spændende momenter. Vi skriver sammen af og til og hører, hvordan hinanden har det, og vi har da joket med, at den eneste gode ting, der er ved, at vi skal mødes i semifinalen, er, at så er der da én af os, der skal spille finale.”

Jakob Vestergaard er efter de flotte resultater blevet rygtet til den rumænske storklub CSM Bucuresti. Om dette rygte udtaler han: 

“Det er jo altid sådan, at når man gør det godt, bliver der en vis form for interesse omkring trænere og spillere i de pågældende klubber, men jeg har en toårig aftale i Bietigheim, og den forventer og regner jeg med, at jeg skal færdiggøre.”
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER