Nico Gam

TMS-profil: Vi giver alt for at gå ind og vinde den her håndboldkamp

TMS Ringsted gæster mandag aften Nordsjælland Håndbold i kampen om Sjælland. Hør højrefløj Tobias Nielsens tanker om kampen her.

Sæsonens største postive overraskelse fra TMS Ringsted skal mandag aften forsøge at tage to vigtige point i kampen om en slutspilsplads. Midtsjællænderne skal op imod rivalerne fra Nordsjælland Håndbold, som ikke har vundet en ligakamp siden 16. november. 

En af TMS Ringsteds allerstørste profiler i denne sæson har været højrefløjen Tobias Nielsen, som ligger nummer 4 på topscorerlisten i herreligaen. Her sætter han ord på sine forventninger til kampen.

"Det kan gå begge veje på mandag, og det kommer til at blive en udfordring, hvis vi ikke lykkes med de ting, vi gerne vil. Vi har selvfølgelig en kæmpestor tro på, at vi kan få de to point, hvis vi tror på vores eget koncept.Vi har en forventning om, at vi går all in. Og vi giver alt for at gå ind og vinde den her håndboldkamp", siger Tobias Nielsen til klubbens hjemmeside.

Med en sejr i mandagens opgør kan TMS Ringsted bringe sig op på 20 point på 8. pladsen, og dermed være hele 4 point foran de nærmeste forfølgere med blot 5 kampe tilbage af grundspillet. 
 

Live - Sportsnyheder