Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Trænerteamet på plads i Hadsten

Efter en ærgerlig afslutning på sæsonen 2023/2024, som medførte, at vores 1. divisionsdamer rykkede ned i 2. division med en tvangsnedrykning af 2. divisionsdamer til 3. division som konsekvens heraf, ser vi nu fremad mod en ny og spændende sæson 2024/2025.

Målet er, at vi kan kæmpe os tilbage i landets næstbedste række, 1. division, som Hadsten Håndbold i mange år har været en fast del af, og at vi kan få vores 3. divisionsdamer tilbage i 2. division, hvor holdet i den forgangne sæson levere en flot præstation og endte med en topplacering på en 2. plads. Om vi kan nå målet allerede i sæsonen 2024/2025, håber vi på, men vi er godt klar over, at meget skal lykkes og gå vores vej.

Det første skridt på vejen for at nå målet er en god og stor spillertrup, og derfor er vi meget glade for, at flere af de allerede etablerede spillere fra både det tidligere 1. divisions- og 2. divisionshold har valgt at fortsætte i klubben, hvilket også gælder flere af vores talentfulde U19 spillere, der nu er seniorspillere. Vi har dermed et stærkt fundament at bygge videre på.  

Vi kan derfor allerede nu sige, at I godt kan glæde jer til meget god håndbold i “hulen” også efter sommerferien.

Ligesom der er sket et skifte på divisionerne, er der også sket et skifte på trænersiden på begge hold.

Vi har måttet sige pænt tak for samarbejdet til Ryan Zinglersen og Peter Conrad, som stod i spidsen for sidste sæsons 1. divisionshold og John Frederiksen, som stod i spidsen for sidste sæsons 2. divisionshold. Alle har leveret et godt og stort stykke arbejde på holdene og i klubben.

I stedet hilser vi pænt velkommen til Camilla Madsen og Carsten Solberg, som skal stå i spidsen for 2. divisionsdamer som hhv. cheftræner og holdleder.

Camilla Madsen var styrende playmaker for 1. divisionsholdet sidste sæson og hun kan med sin erfaring, vilje og store engagement forhåbentlig skabe de bedste forudsætninger og rammer for succes og en masse sejre efter sommerferien. Camilla siger selv om den forestående sæson: ”Det er med stor begejstring og forventning, at jeg ser frem til at påbegynde denne spændende udfordring. At blive træner for første gang i min karriere er en fantastisk mulighed for mig, og jeg glæder mig til at prøve mig selv af i en ny rolle. Jeg ser frem til at arbejde sammen med spillerne og klubben for at nå vores fælles mål. Jeg er overbevist om, at vi sammen kan opnå og skabe mange gode oplevelser på og uden for banen. Hadsten har altid haft et stærkt fællesskab, og jeg er stolt af fortsat at være en del af det.”

Carsten Solberg var holdleder for 1. divisionsholdet sidste sæson og udover at være utrolig vellidt blandt alle spillerne, besidder han også stor håndboldkundskab og klubhjerte, som vi alle nyder godt af. Det har derfor også været afgørende for os, at han ville fortsætte med en stor rolle omkring vores dameseniorhold.

For 3. divisionsdamer hilser vi pænt velkommen til Brian Grøn, som også må siges at være en ægte klubmand. Brian har gennem de seneste sæsoner stået i spidsen for vores dygtige U19 piger, og det vil han også fortsat gøre efter sommerferien og fortsætte talentudviklingen af de unge spillere. Hans store engagement og kendskab til vores ældste unge og nye seniorer har gjort det helt naturligt at række ud til ham angående trænerposten for 3. divisionsholdet for forhåbentlig også at skabe nogle trygge og kendte rammer for at vores ældste unge og nye seniorer til at prøve kræfter med divisionshåndbold i seniorrækken og at fortsætte det gode samarbejde mellem vores første- og andethold på damesiden.

Brian siger: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af seniordameafdelingen i den nye sæson, og at arbejde sammen med og sparre med Camilla Madsen omkring den nye sæson. Derudover glæder jeg mig helt vildt til at starte træningerne efter sommerferien, hvor der fra mig vil være et stort fokus på at snakke med alle spillerne og bruge en masse træningstimer på at få spillernes tanker og ideer frem i spillet og samtidig sikre, at de forskellige tiltag til træning også kommer til at give mening for alle spillerne. Det er vigtigt for mig, at spillerne ved, at de bliver hørt, og at de får lov til at tænke håndbold. Det er den bedste og korteste vej til at få de trænede tiltag med i spillet på banen, og det er vigtigt.”
 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER