Ditte Hansen

Ung højrefløj forlænger med EH Aalborg

Maiken Skov forlænger med EH Aalborg

I EH Aalborgs næste sæson i Kvindeligaen er det lykkes klubben at fortsætte med Maiken Skov på højre fløj. Det bliver Maikens tredje sæson for klubbens 1. hold, og forventningerne til næste sæson er høje:

”Maiken har haft en fremragende sæson. Imponerende 72% på rene fløjskud og dertil et utal af scoringer på kontra og sågar gennembrud den seneste kamp viser billedet af en stærk offensiv fløjspiller. Dertil har Maiken arbejdet hårdt på hendes forsvarsspil, der har udmøntet sig i en del bolderobringer og angrebsfejl. Jeg er derfor glad for, at Maiken også vil være at finde på højre fløj næste sæson” siger cheftræner Peter Jagd i et opslag på klubbens facebookside.

Maiken Skov siger selv om forlængelsen:

”Jeg har valgt at fortsætte i EH Aalborg, da jeg føler, at det er det rigtige for mig. Jeg har været i klubben siden ungdom, og vi har haft en rigtig god sæson i 1. Division og har endelig sikret os en plads i ligaen. Det vil jeg rigtig gerne være en del af, og bidrage med alt jeg kan. Samtidig vil jeg fortsat gerne udvikle mig sportsligt, og dette føler jeg, at jeg kan gøre i EH Aalborg.”
 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER