Michael Ehrhorn

TV-vært: Han er nok den sværeste at interviewe

Morten Ankerdal har efterhånden et indgående kendskab til de danske stjerner, og der er store forskelle på, hvordan de er at interviewe.

EM er forbi, og det samme er TV2's dækning af slutrunden.

I løbet af ugerne i Tyskland har Morten Ankerdal været vært på et hav af programmer, og han har haft en masse af de danske spillere i studiet til interviews. Noget han nyder.

Der er dog forskel på, hvordan de enkelte spillere er at interviewe. Nogle af dem vil nemlig hellere fokusere på håndboldbanen end på deres rolle i medierne.

Men hvem er sværest at interviewe fra landsholdet:

"Jeg tror, at mange vil sige, at det er Mikkel Hansen. Jeg har interviewet Mikkel i så lang tid, at jeg ikke synes, det er så svært længere. Han spiller håndbold, fordi han kan lide det. Det her med at ytre sig er en del af pakken. Nogle af de andre har det mere naturligt med det," siger Morten Ankerdal til Ekstra Bladet.

Som vært har han den præmis, at det ikke er Mikkel Hansens ønske at stå i studiet, men at det er journalisternes ønske. Derfor skal han håndteres på en anden måde end eksempelvis Mathias Gidsel og Henrik Møllgaard.

De to er ifølge Ankerdal nogle af de letteste danske spillere at interviewe, da de meget gerne deler ud af sig selv og ikke har noget imod rampelyset.

Live - Sportsnyheder