Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Lasse Andersson siger farvel i FC Barcelona

Den danske landsholdsspiller, Lasse Andersson, siger i den nye sæson farvel til spansk håndbold.


Den talentfulde bagspiller siger nemlig farvel til FC Barcelona og goddag til den tyske hovedstadsklub, Füchse Berlin.


Læs også: Kæmpe transfer: Lasse Andersson skifter til Füchse Berlin


Lasse Andersson kan derfor se tilbage på fire år i FC Barcelona, som i en stor del af tiden, har været plaget af en lang skadespause.


Han har dog nydt tiden i den spanske storklub, hvorfor han siger følgende til klubbens hjemmeside omkring sin tid i klubben:


”Dette er afslutningen på fire utrolige år i Barça. Først vil jeg gerne takke alle de mennesker, der udgør denne fantastiske klub – Og selvfølgelig også til alle de katalanere, der har støttet mig i løbet af denne tid. Tak til alle coachingmedlemmerne for deres arbejde og dedikation, til at få teamet til at arbejde på det høje niveau, som de gør. Jeg vil gerne takke teamlægen (Guti), fysioterapeuterne (Sebas, Sergi, Dani, Enric, Emili og Roger) og den fysiske træner (Roger), som hjalp mig meget i mange vanskelige øjeblikke med skader. Til sidst vil jeg takke alle mine holdkammerater jeg har haft i løbet af disse fire år. Det har været en sand fornøjelse at dele omklædningsrummet med jer. Vi kæmpede meget sammen på banen og havde nogle spektakulære øjeblikke væk fra banen. Jeg forlader Barça med en utrolig samling af oplevelser og gode minder. Vi ses snart. Længe leve Barça.”


Lasse Andersson som altså skifter til Füchse Berlin har underskrevet en tre-årig aftale med klubben. Han har i dansk håndbold spillet for både TMS Ringsted og det daværende KIF Kolding København.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER