Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mona Larsen

3 brud på lænden - Profil ude af afgørende kampe!

Det er nu det hele skal afgøres, om det hedder håndboldliga eller 1. division. Alligevel er der ting der er vigtigere end håndbolden - og når spillere bliver båret ud af banen på en båre, er det aldrig gode tegn!

Det skulle være en stor håndboldfest med 3.250 tilskuere. Men med stillingen 21-20 til Team Tvis Holstebro, med 14 minutter igen, stod tiden kort stille i arenaen. I en angrebsåbning, fik Nikolei et skub bagfra og blev revet ud af balance af en TTH-modspiller. ”I situationen røg Nikolei 180 grader rundt og landede med ryggen ind i TTH-forsvarsspiller, Mathias Smeds knæ, hvilket efter nattens undersøgelser med bl.a. CT-scanning desværre har resulteret i 3 brud i lænden,” skriver Skive FH på deres Instagram Profil her

Der venter ”Mr. Skive” en periode på skånekost, hvorefter han forhåbentlig kan begynde sin genoptræning. 

En god bedring til Nikolei Jensen, som er ude for resten af sæsonen. Skive FH spiller lige nu for oprykning i den bedste liga, hvor de møder Team Tvis Holstebro. Mandag aften måtte de se sig slået med 29-24 i Gråkjær Arena. (Se kampen i tal her.) Returkampen spilles d. 26. april, desværre uden Skives store profil, Nikolei Jensen. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER