Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Frederik Zacho

5 stjerner der indstiller karrieren til sommer

Mikkel Hansen er ikke den eneste store spiller, der indstiller sin karriere her til sommer. Her er 5 andre stjerner, der også indstiller sin karriere til sommer, på nær en som indstillede sin karriere tilbage i januar.

Nikola Karabatic: En af de største spillere nogensinde, som i en lang årrække har kæmpet med Mikkel Hansen om titlen som verdens bedste håndboldspiller. Han har vundet alle store titler. VM, EM, OL og det som Mikkel Hansen ikke har formået endnu. Nemlig Champions League. Den 39-årige serbisk-fødte franskmand meddelte allerede sidste sommer at hans karriere sluttede efter denne sommers olympiske lege.

Andy Schmid: Kort tid efter det seneste EM tilbage i januar meddelte sin øjebliklige pensionering. Selvom hans pokalskab ikke var lige så stor som Mikkel Hansen eller Nikola Karabatic var stjernen fra Schweiz alligevel en af de bedste playmakers i verden i en årrække, hvor han også fik rekorden for flest scorede mål for Schweiz' landshold. Den 40-åriges spillerkarriere blev derimod afløst af en funktion som landstræner for Schweiz. 

Uwe Gensheimer: Efter en længere skadespause venter Rhein-Neckar Löwen og Bundesligaen på at den tyske stjerne og landsholdsspiller på at komme tilbage igen. Til sommer vil den 37-årige kastespecialist få en ny job-betegnelse som sportsdirektør for Rhein-Neckar Löwen i stedet for spiller.

Vincent Gerard: Den franske målmand var en stjerne for Paris Saint-Germain og det franske landshold i en årrække. Han stopper til sommer og er villig til at vogte det franske mål til OL, hvis den franske landstræner udtager ham.

Joan Cañellas: Den spanske stjerne har et imponerende pokalskab. Den tidligere HSV Hamburg og THW Kiel-spiller har fejret mesterskabet i hele 5 forskellige lande, mens han også har vundet pokalturneringen i de respektive lande. I modsætning til mange af de andre stjerner vandt han Champions League. Det gjorde han Cañellas med Vardar Skopje i finalen mod PSG i 2017. Han blev verdensmester med Spanien i 2013 og europamester i 2018 og 2020. Den 37-årige stjerne mangler dog OL-medaljen, som han dog kan nå at vinde her til sommer.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER