Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Ny assistent på plads hos Skanderborg Håndbold

NY ASSISTENT-TRÆNER FOR SKANDERBORGS LIGAKVINDER PÅ PLADS

Det bliver den 38-årige Max Ørum Christensen, som den kommende sæson skal assistere på ligaholdet i Skanderborg Håndbold

Når Max Christensen til sommer kommer til klubben, så bliver det ikke kun med værdifuld træner-erfaring fra både dame- og herresiden - blandt andet fra HEI og Hadsten Håndbold - men også med et rigtigt godt kendskab til sin nye makker, cheftræner Kim Johansen:

” Kim og jeg har arbejdet sammen tidligere ad flere omgange, og kender derfor hinanden rigtig godt, så jeg ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

For mig var det en unik mulighed, da Skanderborg kontaktede mig, og jeg er rigtig glad for, at det bliver min opgave at bakke Kim op i næste sæson. Og så er talentudvikling en stor motivationsfaktor for mig, og derfor er Skanderborg det helt perfekte sted for mig”, lyder det fra Max Christensen.

Kommende cheftræner, Kim Johansen, siger om aftalen:

”Jeg er rigtig tryg ved, at det er Max, som skal være ved min side næste sæson. Max kommer med en stort pose erfaring fra senior-verdenen både på dame- og herresiden.

Max og jeg har arbejdet sammen før, og derved kender vi hinandens styrke og svagheder, hvilket bliver en stor fordel for vores team og for spillerne.

Max har både en stor faglighed og en enorm dedikation, som vil komme os til gavn i hverdagen og i kampsituationer. Jeg ser frem til, at samarbejdet kommer i gang og er sikker på, at det er et rigtig godt match.”

Velkommen til Skanderborg, Max!

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER