Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mona Larsen

Bliver Hans Lindberg endnu et år i Füchse Berlin?

En oprykning der kiksede og en skade på højre fløj - den rutinerede dansker rygtes til at blive et år mere i den tyske hovedstad! Egentlig har Lindberg skrevet under på en kontrakt med HØJ Elite, men efter den missede oprykning til ligaen og en skade på højre fløj i Füchse, går rygterne på, at han igen bliver i Berlin!

Endnu et år ville give mening på mange måder. Danskeren har allerede sat bolden i nettet 182 gange i den nuværende Bundesliga-sæson, back-up Hakun West Av Teigum er endnu ikke landet i Bundesligaen med sølle 17 mål på 29 forsøg.

Derudover blev Valter Chrintz, den tredje højre fløj, alvorligt skadet igen. Efter 18 måneders skadespause gjorde svenskeren comeback for samarbejdsklubben 1. VfL Potsdam i marts, men kunne kun spille håndbold i en måned. Så kom den næste korsbåndsskade.

Ikke så mærkeligt, at nogle foreslog endnu et år med Hans Lindberg. Veteranen har skrevet under med det ambitiøse danske projekt HØJ Elite for den kommende sæson, men klubben gik glip af oprykning til 1. division. 

Klar udmelding fra den tyske ekspert, Stefan Kretzschmar

Og Lindberg har logisk nok også et højt ry i Berlin. I en Vodcast sagde Stefan Kretzschmar: “Man må sige, hvor vigtig Hans Lindberg er - selvom han ikke længere har evnen til at springe, hvilket ikke er så vigtigt på syv meter. Han kan ikke hoppe mere, han gør alt med øje. Denne fyr er et absolut fænomen.”

Generelt talte sportsdirektøren for Bundesligaens nummer 2 om vigtigheden af ​​en sikker skytte: "Mange klubber i Bundesligaen har et massivt problem med deres straffekastskytter. Rhein-Neckar Löwen havde et problem, indtil Tobi Reichmann kom til. Også andre hold har klare problemer. Det har vi ikke, vi har Hans Lindberg, og han smider dem alle ind.«

Med hensyn til næste sæson gjorde Kretzschmar det så klart: "Men det skal vi selvfølgelig erstatte. Hans Lindberg bliver ikke et år mere, selvom Valter Chrintz er skadet." Sportsdirektøren forklarede: "Han har andre planer for fremtiden." Berlinerne har i øjeblikket et hul i deres trup til næste sæson. Indtil videre er der ikke meldt nyt til på højre fløj, med West Av Teigum, den skadede Valter Chrintz og unge Max Günther (en HBL-erstatning) er positionen svagt besat.

Og ikke kun der: der skal også findes en ny straffekastskytte. Mathias Gidsel er ikke en kandidat ifølge Kretzschmar, han "siger selv, at han ikke er den bedste straffekastsskytte." I stedet understreger Füchse-chefen: "Så må vi finde en anden."

Kilde: handball-world.de
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER