Morten Pedersen

BSH-profil skuffet over nederlag til Aalborg: Det skal aldrig ske igen

Nikolaj Læsø er meget skuffet over, hvordan det endte for Bjerringbro-Silkeborg mod Aalborg Håndbold.

Onsdag aften spillede Aalborg Håndbold og Bjerringbro mod hinanden, og det så længe ud til, at det skulle blive en lige kamp mellem de to hold.

Ved pausen stod der 17-17, og i anden halvleg fulgtes de to hold også ad, indtil der stod 22-22.

Herefter gik det dog helt galt for gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg. Aalborg Håndbold trak dog fra dem i de sidste 20 minutter, og så endte det med, at de måtte tage hjem med et nederlag på hele 38-28.

Efter kampen gav Bjerringbro-Silkeborgs profil Nikolaj Læsø interview til TV2 Sport, og han vidste ikke lige umiddelbart, hvad der var gået galt for dem.

- Det er svært at sige lige nu. Det eneste vi har nået at analysere på, er, at det er simpelthen ikke godt nok, og det skal aldrig ske igen, sagde Læsø til TV2 Sport.