Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Dansk M20-landshold skal på jagt efter ny cheftræner

Efter næsten seks år, skal ungdomslandsholdet nu have en ny træner.

Når M20-EM i Slovenien er færdigspillet i juli, markerer det samtidigt afslutningen på næsten seks år som ungdomslandstræner for Simon Sørensen.

Han har fået tilbudt stillingen som cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg. En mulighed, der kræver Simon Sørensens fulde engagement. 

Det er desuden en chance, som DanskHåndbold ikke ønsker at stå i vejen, forklarer forbundets sportschef Morten Henriksen.

“Uanset at jeg er utrolig trist over at skulle sige farvel til Simon for denne gang, skal der samtidig lyde et stort tillykke. Simon har fra dag et i vores system været en fantastisk talentudvikler, men han har selvfølgelig også selv udviklet sig og fået masser af erfaring i landsholdssystemet.”

"Jeg er derfor ikke det mindste i tvivl om, at Simon har basis for at få succes i et af de store klubtrænerjobs i dansk herrehåndbold. Af den grund er der også fuld opbakning herfra, selvom Simon må stoppe et år før kontraktudløb, udtaler Morten Henriksen i et opslag på ungdomslandsholdenes facebookside.

Simon Sørensen har siden efteråret 2021 også haft ansvaret for udviklingstruppen på herresiden i DanskHåndbold, hvortil man oplyser at processen med at finde en afløser er i fuld gang. 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER