Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

- Det lover godt for sommeren, ikke?

Stine Oftedal blev kåret som Champions League-weekendens mest værdifulde spiller, mens Nora Mørk og Henny Reistad tilsammen bankede, når ja, 26 mål ind i bronzekampen mod Metz. 

Silje Solberg nappede 16 redninger i selve finalen, Kari Brattset brændte bare ét af sine syv skud, Sanna Solberg klappede otte bolde i netmaskerne på under 24 timer. 

Jo, det var en ganske fin Final 4-weekend for de norske stjerner, der spillede sig ud og viste, hvorfor at samtlige hold til det kommende OL i Paris skal frygte netop Norge … 

Det mener i hvert fald rutinerede Veronica Kristiansen:

- Det lover godt for sommeren, gør det ikke?, smiler hun til HBOLD.dk og fortsætter:

- Ej, men det er sindssygt dejligt at se. Jeg er så glad for, at jeg er på landshold med dem alle sammen. Nu håber jeg, at vi alle får en god ferie, før vi mødes og skal forberede os mod nogle vigtige uger i Paris. Vi har en lang sommer, hvor vi skal forberede os sammen, hvor vi skal prøve at peake til OL. 

- Hvad siger du særligt til Henny Reistad og Nora Mørk?

- Armen, de er jo supervigtige. De viser, at de er, som de to er: Stjernespillere og bedst når det gælder. 

Guldfavoritterne kan vel sagtens snævres ind til værterne fra Frankrig og Norge. 

Men med det spilhumør som de norske jenter har taget sig ud i i sæsonens vigtigste weekend og ugerne op til, så mener Veronica Kristiansen, at det vil være en skuffelse, hvor Norge ikke spiller med om medaljer - og helst den ædleste af slagsen. 

- Vi går jo altid ind for at kæmpe om medaljer. Men det bliver dumt at sige, at vi ikke har mål om guldmedaljer. Selvfølgelig er det noget, der ligger i baghovedet, og som er i sigte for os, slutter Veronica Kristiansen.

Norge er i indledende pulje med Danmark, Tyskland, Sverige, Slovenien og Sydkorea - de fire bedste hold går videre til knockoutfasen.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER