Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Frederik Zacho

Ekspert: "Vi har de to bedste i verden som makkerpar"

Målmændene hos den netop overståede sæsons Champions League-finalister var danskere. Det var nemlig Nicklas Landin hos Aalborg Håndbold og Emil Nielsen hos FC Barcelona. Danmark er dermed forkælet af at have 2 af verdens bedste målmænd.

Selvom Emil Nielsen stadigvæk er ny på det danske landshold, eftersom Nicklas Landin har været det klare førstevalg i en lang årrække, har den 27-årige aarhusianer taget store skridt de seneste par år. Nicklas Landin kan derved ikke længere være selvskrevet som første-målmand på landsholdet. Viaplay's håndboldekspert Christian Dalmose vurdere, til TV3 Sport, at Nicklas Landin at stadigvæk vil være landstræner Nikolaj Jacobsen's fortrukne målmand under OL:

"Landin ved godt, at der altså kommer en målmand, der er i sit livs form. Så selvfølgelig vil Nicklas (Landin, red.) stå, men han er også med på, at nu er der kommet en ny stor målmand i Danmark, som selvfølgelig også kommer til at stå. Måske kommer Emil Nielsen til at få sit helt store gennembrud på det danske landshold, og måske overhaler han Nicklas (Landin, red.) under den her slutrunde".

Det er ikke kun de 2 målmænds individuelle kvaliteter, der er positivt for det danske landshold, men det gælder i høj grad også deres samarbejde. Det fortæller Christian Dalmose:

“Deres spil er blevet bedre, og det er deres samarbejde også. Det kommer også til at gøre forskel. Hvis den ene ikke er der på dagen, så er den anden der. Tænk en duo, vi kan have på det danske landshold. De to bedste i verden”. 

OL bliver Nicklas Landin's sidste slutrunde med det danske landshold, hvor efter han vil fokusere på Aalborg Håndbold.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER