Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jon Damsgaard

Ekspert: Ingen Arnoldsen eller Møllgaard til OL

HBOLD.DK har sat toptræner Lars Walther til opgave, at udtage de 14 mand til OL.

Ingen længe skal vores kære landstræner udtage de 14 mand, som skal forsøge at hive OL guldet hjem til Danmark igen. En på ingen måde let opgave, og alle os ”sofatrænere” har helt sikkert vores tanker omkring hvem vi ville vælge. Vi har stillet ekspert Lars Walther sammen opgave, og med det samme udbryder han til HBOLD.DK ”Puha, det bliver ikke let” 

”Uanset hvem manden udtager er det “forkert” i manges øjne. Så helt bestemt lettere for mig at sidde her og “kloge” sig.

Nicolaj har naturligvis lagt en taktisk plan, som vil involvere flere typer af spillere, så derfor er der ingen andre end ham der ved hvordan den enkelte spiller passer ind i ligningen.

Der er også andre faktorer som spiller ind, såsom alder og hvem kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Der må kun udtages 14 spillere til OL, så det er yderst vigtigt at der er spillere som kan spille mere end en position og samtidigt kan tage del i den defensive del af spillet.

Mit bud på de 14 spillere er naturligvis at de nævnte spillere er skades frie.”

Ingen decideret højre fløj

”Jeg vil undlade at tage en decideret højre fløj med, da vi her sagtens kan dække pladsen med f.eks Hoxer og Kirkelykke i samarbejde med Gidsel. Fravalget af Emil Madsen er også udelukkende baseret på det defensive. Hoxer har leveret på et meget højt niveau i både CL og den hjemlige liga og passer efter min mening bedre ind i systemet. Det er så de 3 venstrehænder som jeg ville tage med.

Venstre fløj er for mig rimelig klar, der skal Magnus Landin og Emil Jakobsen med.”

Selvfølgelig skal Mikkel med

En af de spillere som selvfølgelig har det største spørgsmålstegn er Mikkel Hansen. Han har døjet med hans lyske det sidste stykke tid, og det har betydet begrænset med spilletid for Aalborg, ligesom han ikke var udtaget til seneste Golden League stævne, men alligevel er ekspert Lars Walther klar i spyttet.

”Man kan ikke komme udenom Mikkel Hansen. Han byder ind med meget mere end hvad man lige tror. Så personligt helt klart for mig at han bør være der.”

Arnoldsen bliver ”Sorte-Per” 

De 3 venstre hænder er jeg kommet ind på, og er alle 3 jo egentlig højre backs. Mikkel tager som sagt den ene plads, herefter følger Simon Pytlick selvfølgelig, ligesom verdens bedste Gidsel selvfølgelig også er med. De resterende pladser ville jeg fordele således at på trods af en sæson hvor han ikke har spillet hans bedste, så er Lauge alligevel en vigtig brik. Han ligger i toppen på assist listen i ligaen, ligesom han er en super forsvarsspiller. Lasse Andersson kan man simpelthen ikke komme udenom, han har spillet en fantastisk sæson i Bundesligaen og fortjener at komme med. Ved godt at han tidligere har været lidt op og ned. Men nu er han bare kørende. Så helt klart valg for mig. Så står den sidste plads i bagkæden for mig mellem Mensah og Arnoldsen. Arnoldsen kunne være spændende, men qua Mensahs rutine er det nok ham som jeg ville vælge. Han er også en yderst habil forsvarsspiller og har stået der mange gange før.

Der er ingen tvivl om stregen, ligesom keeperne giver sig selv. 

På stregen, naturligvis Saugstrup. God og stabil i begge ender af banen. Simon Hald er den anden stregspiller. Har vist mange gange at han er den rigtige mand og han passer godt ind i spillet. Fravalget af Lukas Jørgensen over Simon Hald er udelukkende baseret på det defensive. Lukas er en dygtig forsvarsspiller. Men hvis jeg skeler lidt til hvordan der bliver dækket op på landsholdet. Så føler jeg at Simon passer bedre ind til det nuværende system.

I målet Landin og Emil Nielsen. De supplerer hinanden godt og er stilmæssigt forskellige, hvilket er en god ting.

Intet OL til Møllgaard

Fravalget af Møllgaard er baseret på at man kun må tage 14 spillere med. Så selvom manden er kvalificeret, så er der ikke plads til en spiller som kun tager del i den defensive part af spillet.

Nu har jeg jo valgt Mikkel Hansen som et emne og han er jo primært angrebsspiller. Så qua det er der ikke blevet plads til Møllgaard.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER