Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Ekspert lykønsker DM-finalist: - Vanvittigt overlegent i vild slåskamp

Grundspillets nummer to, Fredericia, formåede i den tredje og afgørende DM-semifinale at smide Ribe-Esbjerg ud af guldkampen efter en overlegen præstation i lidt af en slåskamp, siger ekspert Lars Rasmussen.

Gudmundur Gudmundssons røde Fredericia-tropper er klar til at kæmpe om DM-guldet mod Aalborg.

Det er en kendsgerning ovenpå 34-25-magtdemonstrationen onsdag aften hjemme mod Ribe-Esbjerg, der løb tør for kræfter efter pausen, hvor sensationsholdet fra det vestjyske blev kørt midtover. 

- Det er fuldt fortjent, at Fredericia nu er klar til DM-finalen efter en helt vild seværdig, spændende og på mange måder overraskende semifinaleserie mod et hårdtkæmpende Ribe-Esbjerg-hold, der kæmpede med alt, hvad de havde men måtte sig sig slået både på fysikken, spillet og det mentale aspekt til sidst, siger ekspert Lars Rasmussen til HBOLD.dk.

- Men Ribe-Esbjerg-spillerne, trænerne, aktørerne og alle omkring klubben kan ikke lade være med at være ærgerlige fra nu af og resten af deres håndbolddage over, at de ikke formåede at udnytte den og de matchbolde, som de tilspillede sig søndag på hjemmebane i Dokken med en føring på tre mål de sidste fem minutter og to brændte straffekast indenfor det sidste minut. Puha …  

- Fredericia havde flest kræfter og ressourcer, da det hele skulle afgøres til sidst efter pausen. Første halvleg var godt nok også en heftig omgang med en masse hårde og vilde tacklinger, der var lige på grænsen. Men sådan skal det også være i en tredje og afgørende DM-semifinale: Det skal være en vild og vanvittig slåskamp, hvor ingen af holdene giver ved dørene. Fuld fart på, men det endte med at koste Ribe-Esbjerg afgørende kræfter til sidst, slutter Lars Rasmussen.

Første guldkamp mellem Aalborg og Fredericia er på søndag klokken 15.40 i Gigantium, mens der er returkamp allerede onsdag om en uge i Fredericia.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER