Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Emil Nielsen nægter at hovere og pege fingre ad landsholdskammeraterne

Emil Nielsen møder ind i landsholdslejren som nykåret Champions League-vinder - men det er ikke noget, som den ydmyge østjyde har haft behov for at markere. 

Som kongen af Europa, mestrenes mester og vinder af Champions League kunne man godt tro, at det var titler, som hele verden skulle høre om. 

Det er stort at vinde én af håndboldsportens største turneringer, og sådan har den 27-årige FC Barcelona-keeper det også. Men så stopper jublen over dér. 

Han har ikke haft noget særligt stort behov for at hovere og pege hånlige fingre ad sine landsholdskammerater, der blandt andet tæller seks Aalborg-spillere, der i finalen altså tabte til Nielsen og Co.  

- Vi har da snakket lidt om kampens forløb, men det var hurtigt overstået. Aalborg har spillet en flot sæson. Det har vi også snakket om. Der er ikke nogen hån, og der bliver ikke peget fingre eller noget som helst, siger Emil Nielsen til HBOLD.dk.

- Helt bevidst?

- Ja. Aalborg-spillerne må da gerne prøve at pege fingre, men så har jeg overhånden i sidste ende, smiler han.

- Det har du ikke lyst til?

- Nej, det har jeg ikke behov for. Jeg ved, hvor hårdt det kan være. Sidste år tabte vi semifinalen, og den sveg godt nok. Så nej, det er ikke noget, vi behøver at rykke i. Hvis de vil snakke om det, så gør vi bare det, men det er kun i en hyggelig tone.

- Hvordan er det at lande i landsholdslejren ovenpå den vilde sæson, du har haft i FC Barcelona?

- Det er jo dejligt. Landshold og klubhold er to forskellige verdener. Jeg kommer herind med en masse selvtillid. Jeg har spillet en god sæson. Der skal lige finpudses nogle ting efter nogle ugers fri, men nu er vi samlet, og så tror jeg også, at vi er klar til OL. 

- Hvad skal finpudses?

- Nu har jeg haft to ugers ferie. Det er klart, når der også har været fejring af Champions League, så har der været lidt ting, man skal finde tilbage til. Hovedet har været et andet sted, hvilket har været sundt.

- Men man skal finde tilbage igen. Jeg kan allerede mærke forskel fra vores første samling i Faaborg og så til denne samling. Selvom vi kun har haft to træninger, kan jeg mærke, at jeg spiller bedre. Det er positivt. Vi skal nok nå at blive klar, slutter Emil Nielsen.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER