Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Esbjerg-nordmand: Vi viste hvilket niveau, vi har som hold

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg fik tirsdag aften en perfekt start på forsvaret af titlen.

På hjemmebane tørnede Jesper Jensens tropper sammen med ligakonkurrenterne fra Nykøbing Falster Håndboldklub, da de to mandskaber krydsede klinger i det første opgør i DM-finalen.

I Blue Water Dokken kunne de 3.050 fremmødte tilskuere glæde sig over, at deres lokale helte vandt opgøret på imponerende vis.

Esbjergenserne vandt opgøret med de komfortable cifre 35-20 efter en pauseføring på 15-11.

Se kampen i tal HER

“Efter de første 15-20 minutter fik vi hævet niveauet og viste hvilket niveau, vi har som hold. Det var også en fed kulisse at spille i, og den brugte vi til vores fordel. I anden halvleg får vi også bedre timing i vores forsvar og angreb”, sagde Esbjerg-spilleren Julie Bøe Jacobsen til klubbens hjemmeside efter kampen.

Returopgøret spilles på lørdag i Spar Nord Boxen på Falster.