Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mona Larsen

Dansk landsholdsspiller: "Vi er favoritter"!

Der er danskermøde, når der lørdag spilles semifinaler i EHF European League. Her skal 3 tyske klubber og en rumænsk klub kæmpe om titlen i Barclays Arena, Hamburg.

På hvert af de tre tyske hold, er danskere på holdkortet. SG Flensburg-Handewitt med både Nicolej Krickau, Kevin Møller, Simon Pytlick osv. tager imod det rumænske storhold, Dinamo Bukarest. Bagefter skal Niclas Kirkeløkke og Rhein-Neckar Löwen op imod Gidsel, Lindberg og Anderssons Füchse Berlin. Berlinerne sikrede sig i weekenden en billet til den fornemmeste turnering, Champions League. 

Flensburgs Kevin Möller (34) udtaler sig i Dyn-programmet "Auszeit" om duellen mod Bukarest: "Jamen, jeg ser os som favoritter. Det gør jeg altid, selv i ligaen før starten af ​​hver sæson. Så ser jeg mig selv og vores hold som favoritter, men vi skal bevise det selv, når vi når dertil, og hvis vi yder en toppræstation, så ser jeg absolut en god chance for at vinde.”

Det håber Füchse Berlin også i kampen mod RNL. Berlinerne vandt begge Bundesliga-kampe i denne sæson: 38-32 i hjemmekampen i efteråret 2023 og den anden kamp ude i slutningen af ​​marts 36-28.

Berlins topstjerne Mathias Gidsel (25): ”Jeg forventer virkelig en svær kamp, ​​og det kan ikke sammenlignes med en Bundesliga-kamp. Rytmen og atmosfæren er lidt anderledes, når vi spiller en Final Four. En semifinale er altid svær."

Den tyske landsholds- og Rhein-Neckar Löwenspiller Patrick Groetzki (34), indrømmer: “Vi er helt klart underdog denne weekend på grund af de præstationer, vi har vist gennem hele året i ligaen. Det må man helt klart sige. Men der er en mulighed. Men selvom det kan blive en vellykket turnering, så skal den ikke skjule de misforståelser og fejl, der er sket i løbet af året, for de blev ved med at gentage sig selv.”

Kampprogram for semifinalerne:

Lørdag kl. 15.00 SG Flensburg-Handewitt vs. Dinamo Bukarest

Lørdag kl. 18.00 Rhein-Neckar Löwen vs. Füchse Berlin
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER