Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Her er de danske OL-fanebærere

Det er en stor ære at blive valgt som fanebærer til OL og valget er i år faldet på to af de allerstørste atleter i dansk sport; Niklas Landin og Anne-Marie Rindom.

Når åbningsceremonien til årets OL i Paris skydes igang d. 26. juli, vil det være med Niklas Landin og Anne-Marie Rindom som fanebærere for Danmark, og de lægger ikke skjul på, at det er en stor ære:

“Jeg har altid tænkt, at det ikke var noget, som vi holdspillere fik muligheden for, så jeg er ekstremt stolt over at være den første håndboldspiller, og jeg er sikker på, at det er noget af det største, som jeg kommer til at opleve. Da de beskrev, hvorfor de havde peget på mig, blev jeg utrolig rørt, og utrolig stolt over, at der var blevet lagt mærke til, at jeg har stået bagved holdet, og at jeg altid har forsøgt at få det bedste ud af det hold, som jeg var på. At de har valgt mig for mennesket bag, og hvad jeg står for, gør mig ekstra stolt,” fortæller Niklas Landin til TV 2 Sport.

Indtil i dag har det været en hemmelighed, at de to atleter skulle være fanebærere for Danmark, men de har dog fået lov til at dele den store nyhed med deres nærmeste. 

Åbningsceremonien plejer at være på et stadion, men i år skal den foregår på Seinen, hvor atleterne præsenteres i både. Den kommer til at forløbe d. 26. juli, men allerede dagen før starter OL-håndbolden.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER