Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

KIF-målvogter: Der har sikkert også været noget uro og usikkerhed

Efter to sæsoner i klubben drager keeperen nu hjemover, hvor han i den kommende sæson skal spille for Skanderborg AGF Håndbold.

Efter to sæsoner i målet tager KIF Kolding nu afsked med Magnus Brandbyge, der vender hjem til Aarhus, hvor han skal tørne ud for Skanderborg AGF.

Den 27-årige målvogter beskriver overordnet hans tid i klubben som positiv, 

Jeg har mødt enormt mange rare mennesker i klubben – både på og omkring holdet, og uden for banen, hvor der er mange mennesker, som har gjort deres til, at jeg ser tilbage på to rigtig gode år i KIF.” siger han til klubbens hjemmeside.

Brandbyge beskriver dog to meget forskellige sæsoner, hvor særligt skader i truppen blev en faktor for at holdet havnede i nedrykningspillet i den seneste sæson,

I sidste sæson præsterede vi godt, fordi vi havde en god stabilitet og kontinuitet på holdet. I denne sæson har vi haft mange skader, og det har betydet, at resultaterne har været meget svingende. Der har sikkert også været noget uro og usikkerhed, fordi vi har ligget i bunden hele sæsonen. Men jeg har nu oplevet, at vi på holdet hele tiden har haft en tro på, at vi nok skulle undgå nedrykning."

Magnus Brandbyge sluttede desuden sæson 23/24 med den fjerdehøjest redningsprocent, 32 procent, mens han i 22/23 havde den anden højeste i ligaen.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER