Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Kirkely og co. med uventet nederlag...igen!

Det ungarske storhold Györi Audi ETO KC måtte for anden gang i træk gå fra banen med et nederlag på den europæiske scene.

På udebane tørnede Ulrik Kirkelys tropper sammen med lokalrivalerne fra DVSC Schaeffler, da de to mandskaber krydsede klinger i 13. spillerunde i EHF Champions League Women.

I Debrecen var der længe spænding om udfaldet, men efter 60 minutters spil var det overraskende værterne der løb med sejren.

DVSC Schaeffler vandt opgøret med cifrene 29-28 efter en pausestilling på 14-14.

Trods nederlaget er Györi Audi ETO KC allerede sikret direkte avancement til kvartfinalerne i den prominente turnering – men de ærgrer sig alligevel over, at det hele ikke sidder lige i skabet. 

”Vi vidste, at vi ville få en hård kamp i Debrecen. Vores hold har haft en hård tid på det seneste, vi arbejder på at komme tilbage til den form, vi viste tidligere på sæsonen. Vi skal stille mere krav til os selv, og det vil vi se resultaterne af i fremtiden”, siger Ulrik Kirkely til EHF.

Ulrik Kirkely og co. spiller deres sidste kamp i gruppespillet på lørdag, hvor de på hjemmebane støder sammen med franske Brest Bretagne Handball.

Live - Sportsnyheder