Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Kommende Aalborg-træner håber at få tysk stjerne med på holdet

Maik Machulla lægger ikke skjul på, at han synes Juri Knorr er en meget spændende spiller, som de fleste topklubber bør kigge efter.

I forbindelse med gårsdagens kamp i Bundesligaen mellem Kiel og Rhein-Neckar Löwen, udtrykte den kommende Aalborg-træner, Maik Machulla, at Juri Knorr er en spiller, som han rigtig gerne vil arbejde med. 

Rygtebørsen siger, at den tyske stjernespiller er på vej til Aalborg, men intet er sikkert endnu. Machulla svarer ihvertfald lidt kryptisk:

“Jeg regner ikke med, at I forventer, at jeg bekræfter det i dag. Men han er én af de mest interessante spillere på denne position. Og en klub som Aalborg, der har disse ambitioner, må selvfølgelig også være interesseret i sådan en spiller,” siger han og fortsætter: 

“Jeg ville også gerne have set ham i Flensburg. Jeg ved ikke om vores veje krydses igen, måske snart, måske engang.”

Maik Machulla vandt to Bundesliga-mesterskaber i sin tid som træner i Flensburg-Handewitt. Til sommer skal han jagte mesterskaber med Aalborg Håndbold og det glæder han sig til: 

"Forventningen er enorm. Jeg har virkelig holdt pause længe nok, genopladt batterierne, jeg er fuld af energi og ser frem til at skrive et nyt kapitel i min trænerkarriere med dette utroligt gode hold i en ny liga og med et nyt sprog."

Om 23-årige Juri Knorr bliver en del af den rejse, vil tiden vise. 

 

 


 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER