Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Lindberg ser frem til en vild finale

Senere i dag skal Füchse Berlin og SG Flensburg-Handewitt kæmpe om pokalen i EHF European League. Det bliver Hans Lindbergs sidste finale for et tysk hold, da han i næste sæson tørner ud for barndomsklubben HØJ Elite i 1. division.

42-årige Lindberg har spillet 17 år i Tyskland og har topscorer-titlen med hele 3099 mål i Bundesligaen. Endnu en titel vil derfor være kronen på værket i en fantastisk håndboldkarriere i Tyskland. Ifølge ham selv venter der et brag af en kamp, når de to mandskaber går på banen:

"Det bliver en hed finale. Mod Flensburg er det altid en hård kamp. Vi vil selvfølgelig vinde, det er klart,“ siger Bundesliga-legenden til mopo.de. Han formåede ikke at blive rørstrømsk i gårsdagens semifinale, men måske han bliver det i aften, når han spiller sin sidste kæmpe-kamp i den grønne trøje.

EHF Finals afholdes i Barclays Arena i Hamborg, hvor Lindberg i mange år har haft sin hjemmebane. Kampen om 3.-4.-pladsen spilles kl. 15:00 og står mellem Rhein-Neckar Löwen og Dinamo Bukarest, og kampen om guldet spilles kl. 18:00.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER