Ditte Hansen

Lokale talenter indgår kontrakt med København Håndbold

København Håndbold har for den kommende sæson indgået en aftale med to talenter fra egne rækker. Det drejer sig om Martha Nickelsen, der debuterede i ligaen i efteråret, og Agnes Hvidsteen, som sammen med Martha udgør en vigtig stamme på FIF/YDUN U19-holdet.

Begge spillere repræsenterer et eksempel på ungdomsarbejdet, der udføres i København, og særligt i Frederiksberg Hallen hos FIF Håndbold og YDUN BK.

Visionen i København Håndbold er netop at satse på egne talenter, især dem her i København. Derfor vil klubben også fremadrettet fortsætte med at fokusere og investere på netop dette område.

Assistenttræner og ungdomsansvarlig, Mikkel Thomassen, udtaler følgende til klubbens hjemmeside:

”Det er med enorm stolthed og glæde, at vi i København Håndbold har skrevet kontrakt med Agnes Hvidsteen og Martha Nickelsen. I Martha og Agnes får vi to talentfulde to-vejsspillere med spændende kompetencer i begge ender af banen. Martha bidrager med sit blik for spillet og evnen til konstant at være farlig med bolden, hvilket vil give yderligere brugbare muligheder blandt vores i forvejen dygtige bagspillere. Agnes bidrager med sit eminente screeningsspil og evnen til at søge bolden på givtige tidspunkter, hvilket fuldender en yderst stærk stregtrio.”
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER