Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeanette Hedegård Jespersen

Nicolaj Krickau: Den individuelle kvalitet hos Lasse Møller var meget vigtig

Tirsdag aften sikrede SG Flensburg-Handewitt sig en sikker sejr i første kamp af to i kvartfinalen i European League mod svenske IK Sävehof.

Flensburg vandt med hele 11 mål med cifrene 41-30. Flere danskere gjorde sig godt bemærkede for den tyske danskerklub. Bl.a. blev Emil Jakobsen noteret for 9 mål, Lasse Møller for 7 og Lukas Jørgensen for 6 scoringer. Også Kevin Møller stod en flot kamp i målet. 

Efter kampen sagde den danske cheftræner i Flensburg, Nicolej Krickau følgende til klubbens hjemmeside: 

“Det var en utrolig dejlig stemning i Partille. Vi er meget tilfredse og glade for vores præstation. Jim Gottfridsson fandt flere gange rigtig gode løsninger mod Sävehofs forsvar, som tidligere har præsteret på højt niveau i længere tid. Den individuelle kvalitet hos Lasse Møller var også meget vigtig. Mod et så hurtigt hold var det nødvendigt at få nogle stop i forsvaret. Vi var i stand til at holde Sävehof på afstand og kørte velkontrollerede modangreb. I anden halvleg faldt intensiteten i forsvaret en smule. Vi ser frem til den anden kamp i Flensborg med selvtillid.”

Også baspiller Mads Mensah havde rosende ord til sine holdkammerater efter den sikre sejr: 

”Det gik meget godt. Vi var meget fokuserede. Bolden havde god fart foran, og vi spillede vores angreb til punkt og prikke,” udtaler Mensah

Returkampen i Flensburg spilles d. 30. april. Næste opgave for Flensburg i den tysk Bundesliga er på udebane mod Leipzig d. 26. april. 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER