Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

- Man skal fatte én ting, understreger ekspert om danske landsholdsstjerner

I weekenden kæmper i alt 18 danske aktører, herunder 11 landsholdsspillere, om ét trofæ, når European League-guldet for denne sæson skal finde sin rette ejermand. 

Ekspert Lars Rasmussen minder de 13.000 fanatiske tyske fans, tv-seerne hjemme i stuerne, de 18 danske aktører og alle andre om én ting, inden det hele bryder løs lørdag eftermiddag i Hamborg. 

Én ting:

- At være spiller og centrum i én af håndboldsportens største arrangementer er noget af det vildeste, man kan få lov til at opleve. Og det er ved gud ikke alle håndboldspillere, der får disse slags oplevelser, siger ekspert Lars Rasmussen til HBOLD.dk og uddyber:

- Man skal fatte én ting: Når man spiller de her kampe, så er man skideligeglad med, hvor lang sæsonen er. Så kan man have spillet 500 kampe i træk og udadtil virke som om, at håndbold hænger én langt ud af halsen, men sådan er det ikke. Alle vil spille de her kampe, uanset om man så har brækket begge arme eller begge skuldre er gået af led. 

- Som håndboldspiller accepterer man, at sæsonen er nærmest ulidelig lang med et OL byttet ud med sommerferie, når man er så dygtig at have kvalificeret sig til et arrangement som det, vi alle bliver vidne til i weekenden. Du kan følge med fra første parket og se det hele på Pluto TV fra lørdag klokken 17.30. Jeg lover dig, at det bliver en fest, du ikke vil gå glip af.

- Man kan sammenligne de her weekender med finaleweekender ved OL, EM, VM ... Krydret med 13.000 vilde fans, selvfølgelig i Tyskland, der ikke skal andet end at høvle bratwurst og weisbeir i smasken, imens de skaber den vildeste kulisse og ramme rundt om arrangementet, der har historisk mange danskere indblandet. Det bliver en fest - og noget af det vildeste, der er set i mange, mange år, slutter Lars Rasmussen. 

Blænd op for Pluto TV lørdag eftermiddag og frem til søndag aften, hvor vinderen bliver fundet. 

Oplev blandt mange andre Simon Pytlick, Hans Lindberg, Mathias Gidsel, Emil Jakobsen, Mads Mensah, Johan Hansen, Niclas Kirkeløkke …

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER