Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mona Larsen

Michael Damgaard med målmandstrøje!

SC Magdeburg var suveræne, da de hentede DHB-Pokaltitlen. I weekendens Final-Four måtte de ellers undvære deres normale første målmand, Nikola Portner, som er spærret pga. en positiv dopingprøve. Men da holdet trådte op på podiet, var Portners målmandstrøje med - på danske Michael Damgaard.

Da Magdeburgerne trådte op sejrpodiet for at modtage medaljer og pokalen, havde danske Michael Damgaard iført sig Nikola Portners målmandstrøje. 

”Vi spillede også for ham. Det er vores ven, vores holdkammerat. Vi har ham med i hjertet,” sagde holdkammeraten, Janus Dadi Smarason efter pokalsejren over MT Melsungen. 

SC Magdeburg var favoritter i kampen, men MT Melsungen spillede en forrygende semifinale mod SG Flensburg og fulgte også med Champions Leaguemestrene i lang tid, før det blev til en meget overbevisende sejr, på 30-19.

Portners afløser, Sergey Hernandez, var en af de store oplevelser ved weekendens Final-Four. Både i semifinalen mod Füchse Berlin og også i finalen mod MT Melsungen, stod han helt fantastisk. Og også i finalen, blev han kåret til bedste spiller, med 17 redninger. 

Alligevel blev Portner æret, og også Magdeburgs træner Bennett Wiegert sagde til ARD, ”han har en stor del af æren, og han har skrevet meget emotionelle ting i vores Whats-App gruppe. Vi er hos ham i denne svære tid.” Han var derfor på podiet, i form af en målmandstrikot på Damgaard. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER