Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Mikkel Hansen med fysisk overskud

Da landsholdet var samlet for nylig, var det uden Mikkel Hansen på holdet. Tiden blev dog alligevel brugt fornuftigt, for Mikkel hansen trænede i stedet med landsholdets fysioterapeut, Anja David Greve.

Da Aalborg mødte Skjern i den første DM-semifinale, var det med en Mikkel Hansen i storform. Han spillede bedre end længe set og der var ingen tvivl om, at han for alvor stemplede ind i forhold til at sikre sig en plads til OL i Paris til sommer.

Da landsholdet for nyligt var samlet for at spille testkampe frem mod OL var det uden Mikkel Hansen på holdkortet. I stedet brugte han tiden med landsholdets fysioterapeut, Anja David Greve, og de to brugte i fællesskab tiden fornuftigt for at optimere Hansens fysik.

Der var særligt fokus på knæ og lysken, som har drillet ham før, men der var også fokus på, at han skal bringe mere fart ind i sit spil. Anja David Greve gav en status til DR Sporten:

“Selvfølgelig kan man altid finde nogle procenter, men i forhold til hvor vi er i sæsonen, synes jeg, at han står godt. Med det jeg så i sidste uge, vil jeg sige, at han står bedre end det, jeg så i januar,” siger Anja David Greve og henviser til Mikkel Hansens spil under EM-slutrunden.

Samtidig fortæller Anja David Greve, at hun er sikker på, at Mikkel Hansen nu har det fysiske overskud og den selvtillid der skal til, for at han kan spille nogle gode afsluttende kampe med Aalborg Håndbold og måske med landsholdet til sommer. Hun udtrykker også, at hun slet ikke er bekymret for det tætpakkede OL-program, der venter landsholdet.


 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER