Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Nicolej Krickau: "Berlin er favorit"

Senere mødes Füchse Berlin og SG Flensburg-Handewitt i finalen i European League.

For fjerde gang siden februar, mødes de to hold i en duel, så når pokalen i EHF European League senere skal fordeles, skal slaget stå mellem to mandskaber der kender hinanden særdeles godt. 

Den store stregspiller, Johannes Golla, der også er anfører på Flensburg-holdet, mener ikke det er en ulempe, at de to hold kender hinanden så godt:

“Vi ved hvad der venter os. Der kommer en overvældende individuel kvalitet mod os, der også fungerer som hold,” fortæller han til Flensburg Avis, hvor også SG-træner, Nicolej Krickau, stemmer i: 

“Berlin spillede som altid mod Löwen og straffede alle fejl iskoldt. Derfor gælder det også for os om at lave så få fejl som muligt. Normalt bliver finaler mere taktiske og lidt langsommere, men det forventer jeg ikke. De største kampe er for de største spillere, og dem har vi mange af på banen."

Krickau slutter af med at anerkende, at Füchse Berlin har en lille favoritværdighed, men han håber og tror på, at Flensburg-Handewitt kan give dem kamp til stregen:

“Vi glæder os meget og håber på at spille en god kamp og tage titlen, selvom Berlin naturligvis er en lille favorit.”

De to hold har mødt hinanden tre gange siden februar, hvor resultaterne har været én uafgjort og en sejr til hvert hold, så der er ingen tvivl om, at det bliver en spændende finale. Kampen fløjtes i gang søndag aften kl. 18:00.

 

 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER