Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Nordsjælland Håndbold tilknytter stortalent - og udlåner ham

Efter en flot sæson i 2. division og med flere indhop på ligaholdet, har NH nu sikret sig papirerne på det lokale talent.

Jacob Bro har i den seneste sæson været en markant profil på Nordsjælland Håndbolds 2. divisionshold og har bidraget på ligaholdet med flere gode indhop. 

Derfor kan NH nu offentliggøre, at parterne fra den kommende sæson har fået papir på hinanden.

Klubben erkender dog, at Jacob Bro er en spillertype, der har brug for spilletid og ansvar for at udvikle sig yderligere, hvorfor de har lavet en udlånsaftale med Roskilde Håndbold.

Jacob Bro er superglad for denne mulighed, og udtaler i en pressemeddelse,

”Mit mål er en plads på ligaholdet, og jeg har været supermotiveret med de mange timer med ligatruppen og med talentmiljøet, men jeg fornemmer også, at jeg for at komme videre i min udvikling så har jeg brug for spilletid på lidt højere niveau– og derfor er det super med denne mulighed.

Laurids Søgaard, kommende cheftræner og afgående talentchef, glæder sig over aftalen:

”Fra Jacob får man altid en bundsolid indsats både i forsvar og angreb. Han er en stærk gennembrudsspiller, der ikke er bange for at slå sig på de, ofte, større forsvarsspillere, men han har også et godt håndboldhoved og det er særligt det og hans lederskab som vi glæder os til at se løftet. Vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling, og satser at det hårde arbejde fortsat vil belønne sig i fremtiden.” 

Lisbeth Klarskov, formand for Roskilde Håndbold er også godt tilfreds: 

”Med denne aftale håber vi, at vi kan være med til at give endnu bedre muligheder, for at udvikle håndboldtalenterne på Sjælland. Det vil være til gavn for Roskilde Håndbold specifikt, men også håndbolden generelt, når vi på denne måde er med til at vise at klubberne på Sjælland kan samarbejde.

Jacob Bro blev desuden belønnet med årets talentpris i NH.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER