Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Officielt: Tidligere GOG-målmand skifter til Wisla Płock

Islændingen har underskrevet en etårig kontrakt.

Orlen Wisla Płock har indgået en aftale med islandske Viktor Hallgrímsson.

Den tidligere GOG-målvogter tilslutter sig den polske klub fra sæsonen 2024/2025, hvor han har underskrevet en etårig kontrakt.

Viktor Hallgrímsson skifter fra HCB Nantes, hvor han har spillet siden 2022. I sæsonen 2023/2024 havde Viktor en redningsprocent på lidt over 29% i de franske ligakampe, mens han i European League havde en redningsprocent på næsten 33,5%.

“Vi er meget tilfredse med, at en målmand af Viktors kaliber og potentiale vil tilslutte sig vores fremragende målmandsduo bestående af Marcel og Mirko i den kommende sæson. På trods af sin unge alder er Viktor allerede en meget erfaren spiller, der vil styrke vores defensiv betydeligt. Vi tror på, at hans tilstedeværelse vil hjælpe os med at opnå yderligere succeser både i Polen og i Europa”, udtaler klubbens sportsdirektør Adam Wiśniewski i en pressemeddelse

Hallgrímsson udtaler følgende om den nye aftale:

“Jeg er meget glad for at kunne tilslutte mig ORLEN Wisła Płock og blive en del af en så prestigefyldt klub. Det er en stor chance for mig, og jeg ønsker at bidrage med mine færdigheder og erfaringer til Płock for at hjælpe holdet med at nå deres mål.”

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER