Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Paul Drux før EHF Finals: "Selvfølgelig vil vi vinde titlen!"

Füchse Berlin går måske ind i finalerunden i EHF European League som favoritter.

I dag spilles semifinalerne i European League, hvor Füchse Berlin møder rivalerne fra Rhein-Neckar Löwen. Berlinerne skal forsøge at forsvare titlen og for anfører, Paul Drux, er det et stort skridt for klubben, hvis de vinder titlen igen i år.

"Vi har jo ikke spillet alle disse kampe i European League for nu at tage på en kaffetur til Hamborg. Selvfølgelig vil vi vinde titlen!", siger Drux til Berliner Morgenpost. 

Sidste år måtte Paul Drux fejre titelsejren fra bænken, da han sad ude med en akillesseneruptur. Det synes han var en rigtig bitter fornemmelse og han glæder sig derfor til at være med i de rigtig sjove kampe i denne weekend:

“Vi har nu i alt fire kampe tilbage, der vil jeg give alt, hvad jeg har. Ligegyldigt om jeg spiller eller 'kun' motiverer de andre og giver tips,” fortæller han og udpeger både Flensburg og Berlin som små favoritter, men lægger også vægt på, at holdene er så tæt, at alle kan ende som vinder. 

Kampen mellem Berlin og Rhein-Neckar Löwen spilles kl. 18:00 og første semifinale spilles netop nu, hvor SG Flensburg-Handewitt møder de rumænske mestre fra Dinamo Bukarest.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER