Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Randers HK sikrer sig forstærkning

Nicoline Holden skifter til Randers HK

Til den kommende sæson bliver Randers HK forstærket i bagkæden i kraft af den 20-årige Nicoline Holden. Nicoline har spillet sin første seniorsæson i TMS, Ringsted og har ellers fået sin håndboldopvækst i Skanderborg og Silkeborg/Voel.

Træner Simon Olsen siger om den nye tilgang……..”Vi er glade for, at det er lykkedes os at hente Nicoline til Randes HK. Efter flere gode snakke og træning, er vi blevet bekræftet i, at hun på et menneskeligt- og håndboldmæssigt plan, vil passe rigtig godt ind i vores kultur og træningsmiljø, og vil på banen kunne forstærke os som hold yderligere med hendes kompetencer. Nicoline bliver en spiller som kommer til at forstærke os i begge ender af banen, og specielt angrebsmæssigt synes jeg, at vi får en spiller ind, som udover at kan lave mål, også har gode evner på assist spillet, samt det at kan sætte sine medspillere i scene. Jeg er overbevist om, at vi fra start, men også over tid, får at se en spiller som vil komme til at gøre en forskel for vores hold og klub. Vi ser meget frem til at få tilknyttet Nicoline, og ser det som en fordel at hun i denne sæson har fået et års erfaring fra 1. Division, som nu venter os”

Nicoline glæder sig til at starte på den nye sæson i Randers HK……”Jeg har valgt Randers HK, da jeg tror på, at jeg her får gode forudsætninger for at bygge videre på mit spil, samt blive en endnu bedre håndboldspiller. Efter min snak med Christian og Simon har jeg fået et rigtig godt indtryk af Randers HK og synes de har fået sammensat et rigtig godt setup, som jeg glæder mig til at blive en del af.”
 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER