Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Sandra Toft og co. har cheftræneren på plads til kommende sæson

Det ungarske storhold har sikret en vigtig brik, når forberedelserne til den kommende sæson begynder, hvor klubben også skal sige farvel til fremtrædende profiler.

Det er nu officielt, at Per Johansson fortsætter som cheftræner for Győri Audi ETO KC-holdet i sæsonen 2024/25. 

Den svenske træner overtog cheftrænergerningen midt i sæsonen i Győr, og nu er det besluttet, at han også vil lede det ungarnske mandskab i den kommende sæson - med mulighed for forlængelse.

“Efter at have avanceret mod Vipers og vundet hjemme mod FTC vurderede vi holdets situation og den vej, pigerne har taget siden slutningen af marts under Pers ledelse. Vi har haft grundige og detaljerede forhandlinger og underskrevet en 1+1 års kontrakt. Vi har fastlagt klare mål for Per for denne sæson, og det samme har vi gjort med den nye kontrakt. Jeg er glad for, at vores fælles rejse fortsætter.” udtaler administrerende direktør Endrődi Péter i en pressemeddelse.

“Jeg underskrev den nye kontrakt med glæde, da jeg føler mig meget godt tilpas i Győr. Jeg fandt hurtigt fælles fodslag med pigerne, klubben er den mest velorganiserede, jeg nogensinde har set, og den konstante maksimalisme, der omgiver os her, er utrolig inspirerende. Jeg vil også have et fantastisk hold at arbejde med næste år, men det er stadig langt væk. Jeg tror, det er godt for holdet og selvfølgelig også for mig, at trænerspørgsmålet er afgjort, så vi nu kun kan fokusere på FINAL4.” siger Per Johansson.

Forhandlingerne om den endelige sammensætning af Győri Audi ETO KCs trænerstab er stadig i gang, men forventes at være på plads i den nærmeste fremtid.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER