Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Silkeborg-Voel slutter samarbejdet med fire spillere

Klubben siger tak for indsatsen, og sender dermed spillerne videre

Silkeborg-Voel siger farvel og tak for indsatsen til fire spillere. 

Om spillerne skriver klubben følgende i et facebookopslag:

Carla Høck Thomsen kom til Silkeborg fra Brøndby for 6 år siden. Hun har igennem klubbens talentarbejde været en spiller, som klubben har satset meget på. Desværre har Carla været igennem 2 knæoperationer, og hun har derfor haft en lang sej kamp for at komme tilbage til håndbolden. Hun har heldigvis kæmpet sig tilbage, og er nu klar til at komme videre og få en masse spilletid og en større rolle.

Emma Skipper har igennem klubbens talentarbejde gået fra U17, U19 og spillet sig ind på ligaholdet på rekordtid. Emma har trods hun fortsat kun er U19 spiller, haft en væsentlig rolle på holdet i denne sæson. Hun har ligeledes spillet sig ind som en fast spiller på U-landsholdet. Emma er et kæmpe talent, som nu skal videre i hendes karriere, og have en stor rolle samt masser af spilletid. 

Andrea Jacobsen kom til klubben op til denne sæson, hvor hun tidligere havde spillet i 1.division. Der har været mange bagspillere og ganske få skader, så det har været svært at spille sig ind på et stærkt sammenspillet Silkeborg-Voel mandskab. Andrea er islandsk landsholdsspiller, hvorfor hun skal til en anden klub og have en større rolle samt mere spilletid. 

Sofie Wendelbo har i to omgange været tilknyttet ligaholdet. Desværre har den sidste sæson været præget af problemer med hendes akillessener, så muligheden for at kæmpe sig ind på ligaholdet har ikke været til stede. 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER