Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Sygdom holdt Team Esbjerg-stjerne på bænken i DM-finale

Den anden DM-finale blev vundet af Team Esbjerg med cifrene 20-25 - men det var helt uden landsholdsbobler Anna Kristensen på mål. Cheftræner Jesper Jensen forklarer hvorfor:

SPAR NORD BOXEN (NYKØBING FALSTER, HBOLD.DK): Hvis man havde set frem til at se én af sæsonens bedste, hvis ikke den bedste, keeper brænde banen fuldstændigt af i den anden og afgørende DM-finale, så blev man slemt skuffet. 

Team Esbjerg-keeper Anna Kristensen fik ikke så meget som ét sekund på banen på Falster, og måtte overlade al spilletiden til keeperkollega Amalie Milling, der stod noteret for 10 redninger og bare otte gange måtte fiske bolden ud af egne netmasker i første halvleg.

Cheftræner Jesper Jensen forklarer: 

- Anna havde været lidt småsyg det seneste døgns tid. Ikke mere end hun godt kunne have stået kampen, men vi har også en anden god målmand i Amalie Milling, og det har vi hele tiden vidst, siger Jesper Jensen til HBOLD.dk og fortsætter:

- Anna har bare stået helt sindssygt. Det beviser bare, hvilket makkerpar det er. Anna har bare fået lov til at shine lidt ekstra, fordi hun har været ekstraordinær god, siger han. 

Spilletiden og tilliden kvitterede 24-årige Milling med at lukke helt ned for Nykøbings gulddrømme:

- Det er jo megacool. Sådan det skal være. Det beviser, at man er en stor målmand og har en fremtid foran sig, der er endnu større, når man kan holde fokus efter så lang tid og ens makker har stået så godt i så lang tid. Så bliver der peget på en, og så går hun ind og holder hovedet højt og skyder brystet frem. 

- Det siger noget om, hvilken karakter, Amalie Milling har vokset sig til. Det er fortjent. Jeg er glad og stolt på hendes vegne, slutter Jesper Jensen. 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER