Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Tårerne trillede da NFH slog Odense i DM-semifinalen: "Jeg er så stolt"

Lærke Nolsøe og resten af Nykøbing Falster Håndbold spillede sig i DM-finalen, da de slog giganterne fra Odense i 3. semifinalekamp med 29-28.

Nykøbing Falster Håndbold har ikke slået Odense i fem år, men nu har de slået dem to gange inden for den seneste uge. De er dermed kvalificeret til DM-finalen mod Team Esbjerg, hvilket de fleste nok vil betegne som en sensation. Den første DM-semifinale endte med en afklapsning på hele 18 mål, så der er ingen tvivl om, at NFH har gjort det, ingen troede var muligt.

Efter kampen var der masser af tårer, både fra det vindende og det tabende hold. Lærke Nolsøe snakkede med TV2 Sport efter kampen og kunne ikke skjule sin glæde:

“Jeg er så pavestolt af det her hold. Der er ingen i hele håndbold-Danmark, udover os selv, der troede på det her efter den første kamp. Vi er lavet af noget specielt og jeg synes det er så vanvittigt, det vi laver i den her kamp,” siger hun og sender masser af rosende ord mod hele holdet, staben og tilskuerne. 

“Det betyder sindssygt meget for os allesammen og jeg er bare stolt og rørt og glad,” siger en glad Lærke Nolsøe, mens tårerne triller ned af kinderne. 

Første DM-finale spilles d. 21. maj kl. 20:00, hvor Nykøbing Falster Håndbold igen skal prøve at bestige et enormt bjerg. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER