Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Frederik Zacho

Thomas Arnoldsen har stor respekt for Fredericia Håndbold

I går vandt Aalborg Håndbold den første finalekamp 31-26 over Guðmundur Guðmundsson's Fredericia Håndbold på en udsolgt hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena med hele 5500 tilskuere.

Thomas Arnoldsen spillede en god kamp mod Fredericia Håndbold, hvor han bidrog med 5 mål og 4 assists. Der kom alligevel spænding ind i kampen, hvor Aalborg Håndbold kun førte med 3 mål 10 minutter før slutfløjt. Han har et bud på hvorfor det blev så tæt, hvilket han fortæller til Nordjyske:

De dækkede meget offensivt, og det krævede, at vi skulle ind og duellere med dem i næsten alle angreb. Det kostede, men heldigvis kom vi til gode chancer næsten hver eneste gang. Vi lavede lidt for mange tekniske fejl, og så synes jeg ikke, at vi formåede at løbe så meget på dem, og derfor kom vi til at stå meget seks mod seks i vores angreb. Det skal vi nok hjem og have kigget på, så vi ikke skal bruge så mange kræfter. Heldigvis var det nok i dag”.

Fløjspilleren Sebastian Barthold fortæller også om hans forventninger til Aalborg Håndbold til den anden kamp mod Fredericia på udebane:

“Det er målsætningen og planen at blive dansk mester på onsdag. Kan vi holde samme kvalitet i vores angrebsspil og sørge for at komme hjem og stå i vores forsvar, så har jeg dog stor tro på, at vi kan gøre arbejdet færdigt der”.

Thomas Arnoldsen har dog stor respekt for modstanderen i den anden kamp i guldduellen:

“Vi ved, at Fredericia er et vanvittigt svært sted at spille, og det har ofte været helt tæt nede i deres heksekedel. Men spiller vi på samme niveau som søndag, så tror jeg også, at det rækker til minimum det ene point”. 

Det er usikkert om Niklas Landin er klar til onsdagens kamp, men Sebastian Barthold har stor tiltro Fabian Norsten, der spillede en pragtkamp i gårsdagens finalekamp, hvor han havde 15 redninger og en utrolig redningsprocent på næsten 40:

"Det er vildt, som Fabian er stået frem i de her afgørende kampe. Det ville være selvfølgelig være fantastisk, hvis Niklas kom tilbage og gav os dobbelt opbakning, men vi har stor tiltro til Fabian kan gøre det alene".

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER