Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Tidligere Aalborg-keeper skifter til Magdeburg med øjeblikkelig virkning

Målmanden stoppede sin aktive karriere i sommeren 2023, men nu er han klar for den tyske topklub i den resterende del af sæsonen

Målmand Mikael Aggefors skifter med øjeblikkelig virkning til SC Magdeburg. Den 39-årige svensker har underskrevet en kontrakt med SCM indtil den 30. juni 2024. 

Mikaels karriere begyndte i hans svenske hjemland hos IFK Tumba, og i 2009 skiftede han til ligaens konkurrent Alingsås HK, før han i 2016 tog til Danmark for at spille for Aalborg. Den 1,91 meter høje mand har samlet en lang række titler: Han vandt den svenske mesterskab med Alingsås i 2014. 

Han afsluttede sin aktive karriere hos den danske topklub om sommeren 2023 for at blive målmandstræner hos sin gamle klub Alingsås i Sverige. 

Han er ingen ukendt for Magdeburg, da mange af hans succeser blev fejret side om side med nutidens SCM-spillere. Hos Alingsås spillede han med Felix Claar og Oscar Bergendahl, med Magnus Saugstrup stod han i finalen i EHF Champions League.

"Det er en heldig situation for os at kunne sikre os en anerkendt målmand som Mikael på så kort tid og i denne svære fase, og som desuden er spilleberettiget for alle konkurrencer. Efter transfervinduets lukning den 14. februar er dette næsten umuligt. Mange af vores medspillere kender allerede Mikael, og med hans enorme erfaring inden for national og international håndbold kan han være en fantastisk tilføjelse til vores hold. Vi håber nu, at vi hurtigt kan integrere ham og at han allerede i weekenden kan hjælpe os med at støtte Sergey." udtaler Cheftræner Bennet Wiegert i en pressemeddelse på klubbens hjemmeside.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER