Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Frederik Zacho

Tysk stjerne skifter til ligarival

Den tyske landsholdsstjerne Philipp Ahouansou skifter fra Rhein-Neckar Löwen til HSG Wetzlar efter indeværende sæson.

Ahouansou har underskrevet en langsigtet ansættelseskontrakt med HSG Wetzlar indtil den 30. juni 2028. 

Der var allerede i slutningen af ​​januar spekulationer om et skifte til HSG Wetzlar, men der siges at have været en hage i forhandlingerne, fordi den 22-årige Ahouansou stadig havde kontrakt med Rhein-Neckar Löwen frem til 2025. Ifølge Mannheimer Morgen var der forskellige juridiske synspunkter vedrørende kontrakten mellem Ahouansou og klubben. Det drejede sig derfor om en klausul, der ville gøre en overførselssum ugyldig.

Wetzlars administrerende direktør Björn Seipp er glad for signeringen af drømmespilleren, som han omtaler Ahouansou.

Philipp Ahouansou fortæller selv:

“Jeg er meget glad for, at det lykkedes. Det er ingen hemmelighed, at jeg har talt med HSG Wetzlar i et stykke tid nu. Helt fra begyndelsen følte jeg en stor påskønnelse af den plan, som de ansvarlige har for det nye hold, men også med mig personligt kan jeg rigtig godt lide det, jeg er klar til at påtage mig en ansvarlig rolle i fremtiden”.

Rhein-Neckar Löwens administrerende direktør Jennifer Kettemann siger også tak for spillerens indsats for den tyske storklub:

"Jeg er overbevist om, at vi med denne transfer har fundet den bedste sportslige løsning for alle involverede. Vi vil gerne takke Philipp for hans engagement gennem årene, lige fra B-ungdommen til de professionelle, hvor han allerede var 17-år. Vi ønsker ham alt det bedste på hans fremtidige rejse". 

Philipp Ahouansou har spillet for Rhein-Neckar Löwen siden 2017, hvor han har spillet kampe for flere af holdets ungdomshold og siden 2020 for førsteholdet. Fra november 2022 til juni 2023 var Ahouansou udlejet til den daværende førstedivisionsklub GWD Minden. 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER