Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Bojana Popovic henter tidligere Esbjerg-spiller

Den stærke stregspiller skifter til de montenegrinske mestre, der generelt opruster truppen til den næste sæson,

Svenske Clara Monti Danielsson er den nyeste tilføjelse hos montenegrinske Budućnost, der igen markerer sig på den europæiske scene. 

Den 32-årige stregspiller kommer til Budućnost Bemax fra den franske klub Chambéry, hvor hun har spillet de sidste tre sæsoner. Tidligere har hun spillet for svenske Lugi, de danske klubber Randers HK og Team Esbjerg samt tyske Borussia Dortmund. 

Danielsson, der også er en del af det svenske landshold, er den ottende spiller, der skifter til klubben i den kommende sæson.

Budućnost meddeler også, at de har indgået kontrakter med de montenegrinske landsholdsspillere Đurđina Jauković, Jelena Despotović og Nina Bulatović, russiske Valerija Kirdjaševa, svenske Jenny Carlson, franske Aisatu Kujate og norske Sakura Hauge, som spiller for det japanske landshold.

Klubben oplyser desuden, at målet for Bojana Popovićs udvalgte er "at være konkurrencedygtige med de bedste hold i EHF Champions League i den kommende sæson". Budućnost vandt senest EHF Champions League i 2014/15-sæsonen.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER