Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Bundesliga-topscorer har opsagt sin kontrakt

Manuel Zehnder, der blev topscorer i denne sæsons Bundesliga, har opsagt sin kontrakt med HC Erlangen. Zehnder har været udlejet til ThSV Eisenach og har været en rigtig stærk ressource, der har medvirket til at netop Eisenach overlevede Bundesligaen.

Med 277 mål overhalede Zehnder netop danske Mathias Gidsel på topscorerlisten i Bundesligaen. Efter denne sæson skulle han egentlig have vendt retur til HC Erlangen, men han har nu opsagt sin kontrakt.

“Det var fra starten klart, at vi efter dette ene år ville fortsætte med ham i fremtiden. Vi ønsker at opbygge et hold med og omkring ham for fremtiden,” lød det tilbage i marts måned, da HC Erlangens direktør, René Selke, udtalte sig om aftalen til handball-world. Han afviste derved, at Zehnder skulle blive i ThSV Eisenach, men nu har piben tydeligvis fået en anden lyd. 

Onsdag var der retsmøde om opsigelsen, da den schweiziske landsholdsspiller gerne ville sikre sig spilletilladelse til sin nye klub - en klub, som endnu ikke er offentliggjort. Arbejdsretten i Nürnberg udsatte dog beslutningen og fristen er nu torsdag d. 27. juni. Hvis ikke parterne når til enighed inden fristen, vil der følge endnu et retsmøde og sagen kan eskaleres til Landsarbejdsretten som sidste instans. 

Der er indtil videre ingen udtalelser fra nogle af parterne om sagen og hverken advokatfirmaet, der repræsenterer Manuel Zehnder, eller hans rådgivere ønskede at udtale sig til handball-world. HC Erlangen har indtil videre heller ingen kommentarer.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER