Ditte Hansen

Flensburg henter landsholdsspiller med øjeblikkelig virkning

Danskerklubben har skrevet kontrakt med østrigsk landsholdsspiller

SG Flensburg-Handewitt forstærker sig på højrebacken med den 31-årige østrigske landsholdsspiler Boris Zivkovic, der er hentet på en aftale gældende for resten af sæsonen. 

Danskerklubben har været nødsaget til at reagere på Kay Smiths langtidssygemelding for at have en aflastning til Teitur Einarsson. Derfor vil Zivkovic nu supplere SG-truppen resten af sæsonen,

“Hvis en klub som SG spørger dig; du tænker ikke over det længe. Jeg tog en hurtig beslutning og gjorde alt, hvad jeg kunne for at få forandringen til at ske. Jeg er meget taknemmelig for, at min gamle klub KS Azoty-Pulawy gik med til flytningen og lod mig gå. Det første indtryk af SG var meget varmt, og jeg er virkelig glad for, at jeg kan spille på så godt et hold. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe holdet,” siger Boris Zivkovic om skiftet på Flensburg-Handewitts hjemmeside. 

Klubbens danske træner Nicolej Krickau ser således frem til kommende samarbejde,

”Det er meget godt, at vi fandt støtte til Teitur i denne situation. Boris bringer god stabilitet og kan hjælpe os både i angreb og forsvar. Han er erfaren nok til hurtigt at tilpasse sig et nyt hold i denne situation og lære spilsystemet.” siger Krickau. 

Den 195 cm høje venstrehåndede bagspiller har efter 10 sæsoner i hjemlandet Østrig, siden 2021 spillet for KS Azoty-Pulawi i den polske liga.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER