Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Gummersbach forbereder sig på "Nordens Helvede"

Det er afgørelsens time i Bundesligaen og der venter nogle spændende kampe i de to sidste spillerunder. Efter den helt store sejr over THW Kiel, står VfL Gummersbach nu med en gylden mulighed for at tage det sidste skridt mod European League.

Afstanden til MT Melsungen, der ligger på en sjetteplads i Bundesligaen, er kun to point, og med en Gummersbach-sejr over SG Flensburg-Handewitt i den kommende torsdagskamp, vil de stå med den ene fod i European League.

Gudjon Valur Sigurdsson, der agerer cheftræner i Gummersbach, giver sit hold lov til at drømme, men er også yderst bevidst om, at den kommende kamp i “Nordens Helvede” - Flens-Arena - bliver en meget svær opgave:

"Vi forbereder os som altid og forsøger at spille vores bedste spil, men vi står over for en rigtig stor udfordring," siger han til Oberberg Aktuell.

Indtil nu er det kun Magdeburg og Berlin, der har formået at tage point i “Nordens Helvede” og som bekendt har Flensburg-Handewitt netop vundet EHF European League-titlen. Og selvom de netop har haft en weekend med hårde kampe, forventer Sigurdsson ikke, at de ligger på den lade side. Selvom de formentlig vil bruge hjemmekampen på at præsentere EHF-pokalen og sige farvel til nogle af deres spillere, så er holdet - ifølge Sigurdsson - kæmpe favorit til at vinde kampen over Gummersbach:

 “Dette hold har ingen svagheder og er besat med verdensklasse på alle positioner,” siger han.

Og det har han da også ret i. De danske stjerner på holdet har scoret ufatteligt mange mål i denne sæson og Kay Smits, der har været ude med hjertemuskelbetændelse, var tilbage i weekenden, da Flensburg kunne løfte EHF European League-trofæet. Så det bliver en svær opgave for Gummersbach, der dog viste overbevisende karakter, da de for nyligt slog THW Kiel med 11 mål i en regulær afklapsning.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER