Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeanette Hedegård Jespersen

Györ med ambitioner på herresiden: Henter slovensk landsholdspiller

I mange år har Györs håndboldkvinder været et af de førende og mest vindende hold i europæisk håndbold. Nu satser storklubben også på herreafdelingen.

Den ungarske klub arbejder på at få et stærkt herrehold til den kommende 2024/25 sæson, hvor de håber på at være repræsenteret i den bedste ungarske liga. 

Klubben har nu hentet en forstærkning til truppen i form af den slovenske landsholdsspiller Dean Bombac. Han siger om skiftet til klubbens hjemmeside: 

“Jeg er meget begejstret for at komme til en klub med en lang historie, som er ved at blive genopbygget fra sommer. Personligt ser jeg frem til at lære mine nye holdkammerater at kende, hele staben, fansene og klubben. Jeg kommer til en ambitiøs klub, hvor ikke kun holdet, men også byen Győr hungrer efter succes, så ETO igen skinner som en stjerne i den bedste liga i herrehåndbold. På baggrund af de indledende forhandlinger er jeg helt sikker på, at klubben har høje mål og ambitioner for fremtiden. Jeg kan godt lide udfordringer og deltager gerne i realiseringen af ​​de mål”.

Bombac spiller i indeværende sæson i den ungarske storklub Pick Szeged og har bl.a. tidligere spillet i den polske storklub Kielce. Ligeledes har den 35-årige bagspiller spillet på det slovenske landshold i en årrække. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER